-34% VpLab 100% Platinum Casein 908g

Amix™ Micellar Casein - maisto papildas milteliais, su saldikliais.

Grynasis kiekis 1000 g (22 porcijos).

Maistinė/energetinė vertė (porcija - 2 dozatoriaus samteliai – 44 g): 162,8 kcal/684 kJ, riebalai < 0,7 g (iš kurių sotieji <0,04 g), angliavandeniai 2,9 g, baltymai 35,4 g, kalcis 1086 mg (136 % RMV), natris 61,6 mg, DigeZyme® fermentų kompleksas 66 mg. RMV – referencinė maistinė vertė.

Sudedamosios dalys: PIENO baltymų koncentratas (80 % misceliarinis kazeinas ir 20 % IŠRŪGŲ baltymai), kakavos milteliai (tik šokoladiniame skonyje), kvapiosios medžiagos, stabilizatoriai ksantano derva ir guaro derva, emulsiklis SOJOS lecitinas, saldikliai sukralozė (Splenda®) ir acesulfamas K, dažikliai (bananų skonyje – kurkuminas; braškių  ir miško uogų skoniuose – burokėlių raudonasis), patentuotas DigeZyme® fermentų kompleksas (amilazė, lipazė, laktazė, celulazė, neutrali proteazė).

Sudėtyje yra PIENO ir SOJOS produktų.

Amino rūgščių profilis porcijoje: L-alaninas 1320 mg, L-argininas 1628 mg, L-aspartinė rūgštis 3256 mg, L-cisteinas 396 mg, L-glutaminas 8404 mg, L-glicinas 748 mg, L-histidinas 1012 mg, L-izoleucinas 2464 mg, L-leucinas 4312 mg, L-lizinas 3828 mg, L-metioninas 1144 mg, L-fenilalaninas 2048 mg, L-prolinas 4356 mg, L-serinas 2332 mg, L-treoninas 1672 mg, L-triptofanas 748 mg, L-tirozinas 2024 mg, L-valinas 2640 mg. 

Vartojimas: Išmaišykite porciją (2 dozatoriaus samteliai) miletlių 250 – 300 ml lieso PIENO ar vandens plakdami platuvėje 30 sekundžių. Geriausiai tinka vartoti prieš miegą.

Neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos paros dozės. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti gerai uždarytą sausoje patalpoje toliau nuo tiesioginių saulės spindulių, ne aukštesnėje negu 25 C temperatūroje. Prieš pradedant vartoti konsultuotis su mitybos specialistu ar treneriu.

Geriausias iki pabaigos:  žiūrėti ant pakuotės krašto. 

VpLab 100% micellar casein , a slow absorption protein formula, which means that amino acids enter the bloodstream easily, over a long period of time.

  • 100% micellar casein
  • Slow absorption - great before bed or between meals
  • Low in fat and sugar
  • Contains no sweeteners or dyes (natural flavor)

Micellar casein is the slowest form of protein. It is produced only during micro and ultrafiltration processes, without using acids and slags, thus preserving the natural protein structure. It forms micelles in the digestive tract, limiting the access area for digestive enzymes. Thus, the duration of digestion is significantly increased, due to which a constant supply of amino acids is guaranteed.

VPlab micellar casein is produced using micro and ultrafiltration processes without acid or heating processes. Both of these processes can break down the protein's chemical bonds and make the protein less useful. The natural structure of the protein contained in the product is not damaged, as no harmful processes are used during processing.

Distributor: UAB "Aivaro Sportas" Taikos pr. 20, Klaipėda, Tel. No. +37064674351. More information at www.fitsport.lt

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

VpLab 100% Platinum Casein 908g

  • 30.00€
  • 19.95€
  • You save: 10.05€

Available Options

sold out

Delivery terms

To the terminal
1 – 2 working days
Currier
1 – 3 working days
Post
3 – 6 working days
When buying for €39 and more, we deliver the goods for FREE!

Tags: casein, proteins, protein