-32% QNT Zero Carb Metapure 2000g
Maistinė vertė:100g30g
Energetinė vertė372kcal/155kJ112kcal/467kJ
Riebalai1g0,3g
Iš kurių sočiųjų0,7g0,2g
Angliavandeniai2,7g0,8g
Iš kurių cukrų1,3g0,4g
Baltymai91,1g27,3g
Druska0,45g0,14g



Amino rūgštys100g30g
L-Leucinas (BCAA)9510mg2853mg
L-Valinas (BCAA)5590mg1677mg
L-Izoleucinas (BCAA)5880mg1764mg


Sudedamosios dalys: Pieno išrūgų koncentratas, pieno išrūgų izoliatas, pieno išrūgų hidrolizatas, tirštikliai E412 ir E415, saldiklis E955.

Alergenai: Pienas, gali būti sojos.

Vartojimas: Sumaišyti 1 kaušelį (30 g) su 300ml vandens. Galima vartoti tarp valgių, po treniruotes.

Neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos paros dozės. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti gerai uždarytą sausoje patalpoje toliau nuo tiesioginių saulės spindulių, ne aukštesnėje negu 25 C temperatūroje. Prieš pradedant vartoti konsultuotis su mitybos specialistu ar treneriu. 

Geriausias iki pabaigos:  žiūrėti ant pakuotės krašto. 

QNT ZERO CARB METAPURE. Baltyminiai milteliai kokteiliui ruošti.

Dėl savo unikalaus gamybos proceso QNT ZERO CARB METAPURE yra pirmaujanti pagal savo pagaminimo technologiją! Išskirtinai sudaryta iš ultrafiltruoto išrūgų baltymų izoliato ir nulinio kiekio angliavandenių, šį formulė lengvai pasisavina. Jame taip pat yra svarbių amino rūgščių, įskaitant BCAA. Jis tinka visiems sportininkams ir gali padėti išlaikyti ir padidinti liesos raumenų masės.

Gamintojas: QNT, Technoparc de Thudinie 3, B – 6536 – Donstiennes.

Platintojas: UAB „Aivaro Sportas“ Taikos pr. 20, Klaipėda, Tel. Nr. +37064674351. Daugiau informacijos www.fitsport.lt​

Parašyti įvertinimą

Pastaba: Įvestas tekstas nebus išverstas.
    Blogas           Geras

QNT Zero Carb Metapure 2000g

  • 65.00€
  • 43.90€
  • Sutaupote: 21.10€

Galimi pasirinkimai

išparduota

Pristatymo terminai

Į terminalą (OMNIVA, LP Express)
1 – 2 darbo dienos
Kurjeriu
1 – 3 darbo dienos
Paštu
3 – 6 darbo dienos
Perkant už 39€ ir daugiau, prekes pristatome NEMOKAMAI!

Žymos: baltymai, proteinas